Støt lokalt – De støtter dig!

Kom forbi til en kop kaffe

Vi kommer også gerne ud til dig

Ring 20 66 73 03

eller kontakt os her

Collab ApS har lavet et kuponhæfte, der er med til at støtte foreninger, skoler og fritidsklubber. Årsagen er, at vi igennem længere tid har set, at der bliver sparet på disse områder. Det medfører, at det ofte er de allerede veletablerede foreninger, der klarer sig bedst. Vi har med dette hæfte forsøgt at hjælpe ikke kun de store foreninger, men også de helt små til at tjene nogle penge. Samtidig hører vi i diverse medier, at detailhandlen også lider. Dem har vi forsøgt at hjælpe ved at tilbyde annoncen gratis imod at kunne hjælpe den tredje og sidste gruppe. Forbrugerne. Ved køb af hæftet vil forbrugerne opleve en række tilbud og konkurrencer, der er med til at spare penge.

Støt lokalt – De støtter dig!

Forening, fritidsklub og skoleklasse

Vi tilbyder skoler, fritidsklubber og foreninger i Frederikssund og Egedal kommuner hjælp til at tjene penge til arrangementer, tøj, rejser m.v. Måske har I planer om at tage afsted på træningstur og derfor tjene penge til turen.
Alle, der sælger hæfterne, tjener kr. 50,- for hvert solgt eksemplar. Det er et beløb, der kan betyde utroligt meget for en lille fritidsforening. Hvis I sælger 50 stk. eller 100 stk., betyder det hhv. kr. 2.500,- eller kr. 5.000,-. Dette kan være rigtigt mange penge for en fritidsforening.

Og så en anden vigtig faktor … Man løber ingen risiko, da Collab ApS tilbagekøber eventuelle ikke solgte hæfter.

Vi håber, at I også vil være med til at bakke op om det lokale i Frederikssund og Egedal – for vi vil gerne bakke op om jer og jeres ønsker.

Detailhandlen

Vi har i samarbejde med de lokale forretninger valgt at lave støttehæftet til fordel for al sport og fritid i Frederikssund kommune.
Et støttehæfte med 62 særligt udvalgte annoncer i. Vi har hjulpet de lokale detailbutikker med at udarbejde spændende annoncer, som de har fået gratis, mod et rigtigt godt tilbud, som de fleste borgere vil kunne benytte sig af.

Vi har forsøgt at få så mange forskellige typer virksomheder med for at kunne tilfredsstille så mange købere af hæftet som muligt. I hæftet er der 62 annoncer, fordelt på 59 virksomheder. Der er hovedsageligt rabatter, men også interessante konkurrencer – og noget, der er gratis.

Forbrugeren

Hæftet er ikke gratis for forbrugerne som andre kuponhæfter på markedet, men det opvejes af, at der er betydeligt flere virksomheder med i hæftet, så forbrugerne kan få gode rabatter mange flere steder, og at salget støtter en god sag.

Som forbruger støtter du altså med 50 kr. Ved at bruge kuponerne støtter du detailhandlen, så du også har et godt forretningsliv i din kommune på længere sigt. Og så får du en masse gode tilbud, der sikrer, at du sparer mere, end støttehæftet koster.

Er der noget, vi kan hjælpe dig med?

Vi elsker at arbejde med små og mellemstore virksomheder. Skriv allerede i dag!