Dit lokale erhvervsnetværk

Vil du også besøge netværket?

Siden 2012 har Collab ApS drevet erhvervsnetværk i Frederikssund og omegn. Vi oplever, at der er en stor efterspørgsel på gode netværk. Hos os kan du nyde godt af et dynamisk netværk med glade medlemmer. Du vil møde personer, der har været med fra starten, og som stadig prioriterer netværksmøderne, der ligger hver anden tirsdag kl. 7.15-9.30. Netværket er dynamisk med stort fokus på seriøs sparring, forretningsudvikling og godt humør.

Så – hvordan gør vi det?

Vælg dine netværks-aktiviteter ud fra dine egne værdier

Det er vigtigt, når du skal vælge, hvilke netværk du vil være en del af, at de passer til de værdier, du selv har. Og ikke mindst, at du synes om den måde, netværket drives på.

Netværksmøderne og de forskellige events skal give dig inspiration til din hverdag, værdi til din forretning og lyst til at skabe relationer.

Mange af vores medlemmer nævner netop stemningen og måden, møderne foregår på hos os, som det, de sætter stor pris på.

Vores netværk hænger jo sammen med vores værdier som virksomhed og afspejler sig også i de medlemmer, vi har.

Det handler om at være dig selv. Så er det nemmere at skabe tillid. Og vores netværk handler netop om tillid og relationer.

Det handler om at være dig selv. Det er så meget nemmere at skabe tillid.
Et netværk handler om tillid.

Hvem er medlemmerne i netværket?

Lige børn leger bedst! Det udtryk gælder også for et erhvervsnetværk. Her taler vi bare ikke om hvilken alder, hvilken indkomst eller hvilken farve, man har. Her er der tale om, at de virksomheder, der er repræsenteret, er mindre virksomheder. Der kan være tilfælde, hvor det er en afdeling, der er repræsenteret for en mellemstor virksomhed. Det betyder også, at det ofte er de samme udfordringer, der er tale om. Det skaber en rigtig god synergi, som er medvirkende til en åben og meget ærlig dialog. Det handler om at se muligheder og at have et ønske om at rykke sig.

Får du din investering igen?

Vores erhvervsnetværk handler ikke primært om at skabe forretning for hinanden. Det handler om udvikling og sparring. Det er vigtigere at udvikle virksomheden og personalet. Når det er sagt, oplever vi ofte, at virksomheder, der er modtagelige for gruppens råd og vejledninger, også får en større omsætning. Om det så er omsætning, der kommer direkte fra netværket, eller om det er en afledt effekt af rådgivningen, er for os lige fint.

Selvfølgelig har vi også fokus på salg. Vi har ligesom mange andre netværk også et punkt på dagsordenen, der hedder søgninger. Her handler det om at være så præcis som muligt. Men igen handler det også om at kende de andre medlemmer. Søgningerne skal passe, i forhold til dem der skal hjælpe. Vær realistisk i dine søgninger.

Vi byder alle velkommen

Har du lyst til at besøge netværket, er du mere end velkommen til at komme forbi. Vi er altid åbne over for nye gæster. Hvem ved, måske finder du her din fremtidige samarbejdspartner.

Er der noget, vi kan hjælpe dig med?

Vi elsker at arbejde med små og mellemstore virksomheder. Skriv allerede i dag!